MASTERCLASS #3 – Your Next Level Business Strategy l Lisette Tol

Female Founders | Foreign Founders | Ep. 5
17th June 2019
#FundingFriday: the 11 elements for a perfect pitch deck
21st June 2019

NEXT LEVEL BUSINESS STRATEGY

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je betere resultaten met je business?
Wéét je dat er meer in je business zit dan je er nu uit haalt maar weet je niet hoe?
Is het tijd om nu écht jouw business naar een volgend niveau te tillen én ben je bereid hiervoor te doen wat nodig is?

In deze gratis online masterclass – gegeven door business coach Lisette Tol – leer je alles over de juist strategie om door te breken naar jouw next level in business.
Niet harder werken. Maar slimmer. Met meer focus naar krachtige resultaten.

Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan nu aan voor onze eerste webinar op dinsdag 16 juli om 09:00: ‘De 3 sleutels naar het Next Level van jouw business’ (exclusief voor members van The Next Women).

In deze training leer je:

 

★ Wat de 3 sleutels van succesvol ondernemen zijn die maken dat je door kunt breken met je business naar het volgende niveau.

★ Hoe ik dit zelf toepas en een paar praktijkvoorbeelden van andere ondernemers die dit heel slim hebben toegepast.

★ Hoe je in een aantal eenvoudige stappen je (business)doelen bereikt, op een ontspannen manier.

★ Wat er voor zorgt dat we vaak blijven stagneren op een bepaald punt in onze business en wat jij kunt doen om dit te doorbreken.

★ Wat er bij mij voor gezorgd heeft dat ik van €30.000 per jaar naar €30.000 per maand ging. En hoe jij dit principe ook jouw business kunt toepassen.

Meedoen? Meld je hier aan.

 

Lisette Tol is business coach voor ambitieuze ondernemers, die met hun bedrijf door willen groeien naar het volgende niveau. Zij leert ondernemers hoe je kunt groeien met je business. Het bijzondere aan haar werkwijze is, dat ze niet alleen kijkt naar hoe je naar hoe je zoveel mogelijk uit je business kunt halen, maar vooral hoe je dit doet op de meest ontspannen manier. Dus niet groeien door nog meer uren te werken, maar door een strategie te bepalen die zorgt voor zowel meer winst, als meer vrije tijd, voldoening en impact. Een bedrijf dat voor jou werkt, in plaats van andersom.