OVER CLOSE THE GAP

Ons Doel

Gender gelijkheid is een van de grootste problemen van onze tijd.

De stakeholders achter Close the Gap geloven dat gender balanced financieren een geweldige kans is voor zowel female founders, financial professionals, venture capital en de overheid.

Waar momenteel slechts 4% van de female founders wereldwijd externe financiering ontvangen voor de groei van hun bedrijf, streeft Close the Gap ernaar om female founders met een omzet van €1 miljoen in 2018 te helpen om, middels ons unieke programma het Programma), een community van like-minded ambitieuze ondernemers & bankiers (de Alumni), investering(het Borski Fonds) en mentoring (de Mentoren)hun groeikapitaal te bemachtigen.

Terwijl we tegelijkertijd de (unintened) unconscious bias in de investeringswereld adresseren door bankiers (en VC's) een fundamenteel onderdeel van dit programma, belangrijker nog van de conversatie, te laten zijn.(het Programma).

De Close the Gap Doelen:1. Het leren van de diverse funding strategieën aan Female Founders.

2. Connect Female Founders aan een support netwerk van bankiers, mentoren en peers.

3. Het helpen van Female Founders met het ontwikkelen van diverse investeringsdecks, en het daarbij centraal stellen van de verschillende belangen van potentiele investeerders.

4. Het helpen van Bankiers met het begrijpen van de obstakels die Female Founders moeten overwinnen, in vergelijking met hun mannelijke collega's.

5. Het helpen van Bankiers met het begrijpen van de behoeften die Female Founders hebben wanneer zij financiering aanvragen, in vergelijking met hun mannelijke collega's.

6. Het direct verbinden van Bankiers aan Female Founders, zodat zij kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de Founders.

7. Het bewustzijn creëren rondom unconscious bias en de invloed die dit heeft op het beslissingsproces.


Meld je nu aan >> voor de Pilot,
start maart 2019

Deelname fee is €999 voor ondernemers*
De deelname fee kan in 1x worden voldaan, op dat moment betaal je €999,- (excl. BTW) of je kiest ervoor om in 3 termijnen van €349,- (exl. BTW) te betalen.

Het Team

Rixt Herklots

Operational Director TheNextWomen


Carol Tarr

Partnership Manager TheNextWomen


Arnold Esser

ING


Willemijn Bijsmans

Rabobank


Gerben Bos

ABN AmroChantal Korteweg

FMO


Karin Loohuis

EY


Annemarie de Jong

Better Futures


Bianca Verheijen

Rabobank


Mirande van Rossen

ING